Geschiedenis

Onze boerderij was een typisch oost Vlaams gemengd bedrijf met melkvee en akkerbouw.

Toen Chris het bedrijf van zijn ouders wilde verder zetten, begon hij met het verwerken van melk. Hij maakte vooral yoghurt, platte kaas, karnemelk, boter en ambachtelijk hoeve-ijs. Zijn moeder ontfermde zich over de melkdesserten; rijstpap, puddings, .....

Omdat de tijd niet stil staat, de boerderij langzamerhand groeit en Chris er meer en meer alleen voor staat, neemt Leen in 2012 de verantwoordelijkheid over de zuivelproductie van hem over. Hoewel het niet zo strak afgelijnd is, staat Chris vooral in voor het produceren van het belangrijkste kwaliteitsvolle basisproduct, dagverse MELK en maakt Leen er heel wat verse zuivelproducten mee.

Er worden ook nog steeds een aantal akkerbouwgewassen geteeld op de boerderij, zoals aardappelen, tarwe en suikerbieten.

Omdat we heel belangrijk vinden dat jullie de afkomst van al dat lekker eten kennen en omdat we vinden dat het imago van de landbouw wel een duwtje in de rug kan gebruiken, zetten we ook in op educatie en ontvangen we hier heel wat groepen op onze boerderij.

we zijn ons ook bewust van ons voorrecht op gezonde buitenlucht, maar willen die heel graag met jullie delen. Daarom werken we aan een aangenaam verblijf op onze boerderij, we werken aan een gezellige binnenkoer in de oude vierkantshoeve, maar ook aan een fleurig terras bij de speelweide. in 2015 willen we vooral inzettn op educatieve spelen op de boerderij. ook daar moet het fijn vertoeven zijn.

kom regelmatig eens een kijkje nemen om de nieuwigheden te ontdekken

en had je zelf een goed idee? laat maar komen!!

Deel deze pagina