Een feest plannen?

Bent u op zoek naar een unieke locatie om uw volgende feestje te plannen?

Op onze prachtige boerderij bieden we talloze mogelijkheden om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken!

Hoeve 't Alkeveld Verjaardagsfeestje Kinderen

Verjaardagsfeestje kinderen

Ben je tussen 4 en 12 jaar en binnenkort jarig? Zin in een groot boerderijfeest met vrienden en vriendinnen? Welkom op onze hoeve!

Hoeve 't Alkeveld Feesten Babyborrel

Babyborrel

Vier de komst van jullie kleintje op een bijzondere manier in onze sfeervolle hoeve. Onze rustieke locatie en professionele service bieden de perfecte setting voor een warm welkom voor de nieuwe toevoeging aan jullie gezin

Hoeve 't Alkeveld Feesten Familiefeest

Familiefeest

Kom samen en geniet van kostbare familiemomenten in onze sfeervolle hoeve. Samen met onze toegewijde service zorgen we ervoor dat uw familiefeest een herinnering wordt om met de glimlach naar terug te kijken!

Hoeve 't Alkeveld Feesten Communie Lentefeest

Communie / lentefeest

Maak van het communie- of lentefeest van uw kind een onvergetelijke gebeurtenis bij ons in de hoeve. In onze sfeervolle omgeving kunnen we u helpen om een viering te creëren die de hele familie zal koesteren!

Hoeve 't Alkeveld Feesten Pensioensfeest

Pensioensfeest

Vier een leven vol toewijding en prestaties tijdens uw pensioenfeest in onze sfeervolle hoeve. Onze rustieke locatie biedt de ideale setting om uw professionele reis af te sluiten en een nieuwe fase van ontspanning en plezier te beginnen.

Hoeve 't Alkeveld Jubileum

Jubileum

Onze hoeve verwelkomt groepen en bedrijven.

Van educatieve uitstapjes voor scholieren of verenigingen of zakelijke bijeenkomsten, onze locatie biedt de perfecte setting voor diverse evenementen.

Cava Glazen

Ander feest in gedachten? Informeer voor
de mogelijkheden en stuur gerust een mailtje!