Hoevewinkel

In onze hoevewinkel stellen we met trots een selectie van heerlijke, ambachtelijke producten voor. Wij streven ernaar producten aan te bieden die met passie en vakmanschap worden vervaardigd.

Elke dag bereiden we zelf onze producten met de grootste zorg en toewijding, zodat u kunt genieten van de ultieme versheid en smaak.

OPENINGSUREN

Schoolvakanties

Woensdag 14-18u
Donderdag 14-18u
Vrijdag 14-18u
Zaterdag 14-18u
Zondag 14-18u

Buiten schoolvakanties

Woensdag 14-18u
Zaterdag 14-18u
Zondag 14-18u

Ambachtelijke producten

Wij bereiden met de melk van onze koeien een ruim assortiment verse zuivelproducten; rijstpap, ijs, boter, platte kaas, … We vullen dit aan met zorgvuldig geselecteerde streekproducten die dezelfde filosofie uitdragen; honing, koffie, aardappelen, confituur, …

Ijswinkel

In elk seizoen bieden we je een ruim assortiment ijs- en sorbet aan om van te smullen bij ons of om mee te nemen. Voeg een persoonlijk tintje toe met zelfgemaakte sauzen en kleurrijke verse vruchten. Zin in vers gebakken pannenkoeken, ambachtelijke koekjes? We ontvangen je graag!

Hoeve Alkeveld Ijswinkel Hoornotje

Hoeve-ijs

Wij maken dagelijks op ambachtelijke wijze vers lekker hoeve-ijs. We gebruiken telkens de verse melk van onze eigen koeien als basis voor ons ijs. Aan onze scheptoog vullen we graag een hoorntje of potje maar ook in onze webshop kan je ijs bestellen om er thuis van te smullen. Wist je dat onze ijs meer lijkt op Italiaanse gelato? We gebruiken minder vet én serveren op een hogere temperatuur voor de ultieme smaakbeleving!

Hoeve 't Alkeveld Ijs En Hoevewinkel Sorbetijs
Hoeve 't Alkeveld Sorbetijs

Sorbetijs

Ontdek onze verrukkelijke sorbet met klassieke smaken zoals framboos en citroen, maar ook wisselende seizoensvariaties. We experimenteren ook graag met nieuwe smaken, kom proeven en laat je verrassen!

Ijstaarten op maat

Al onze ijstaarten worden op vraag gemaakt. De taarten hebben een biscuit-bodem en u kiest voor een afwerking met meringue, slagroom of sorbet. We maken de mooiste creaties voor jouw thema; Minions, Frozen, … Contacteer ons en we werken jouw idee uit.